Alla inlägg den 31 augusti 2008

Av Jessica - 31 augusti 2008 22:46

Nu sitter jag här halvt illamående. Jag gjorde slag i saken att äta nåt onyttigt! Vi hade inget färdigt hemma så jag gick bärsärkargång i skafferiet. Fanns inte så mkt kul, men en påse kokos hittade jag. Så det blev till att baka den gamla 80-tals favoriten "kokostoppar" som jag förövrigt nog inte har ätit sen 80-talet... Jag proppade i mig sånna tills jag vart spyfärdig. nu är jag redo för dieten! Imorrn ska vi till Ica maxi och shoppa. Då ska jag köpa en massa sånna bantargrejer. Har en tanke om att köra så här:

frukost: pulver

Lunch: ready to drink

Mellis:mealbar

Middag: pulver

kvällsmål: mealbar

Man ska ju äta 5 sånna där dietmål om dagen.  


Imorrn e det 2 veckor sen jag började skolan. Och jag mår så himla bra! Känner mig som en ny människa!

Jag älskar mina barn och att va mamma e fantastiskt, överlägset det bästa som hänt mig! Men sista året av min mammaledighet har det nästan varit för kämpigt ibland. Liam som varit på och slagits med alla barn hela tiden och Engla som velat amma dygnet runt kunde ibland bli för mycket. Jag tappade helt och hållet bort mig själv, gjorde INGET för min egen skull. Det resulterade i att jag jämt kände mig trött, grinig och sur. Och helt utan tålamod va jag!!!!!!! Nu e det som att vakna till liv igen :-). Jag får komma hemifrån, lära mig nåt för min egen skull, jag får va med vuxna människor som inte bara pratar om småbarn, jag får sakna mina kids så det värker i hjärtat! Jag längtar efter dom hela dagarna och sen på eftermiddagen när vi ses e jag bara lycklig hela tiden :-). Och mitt tålamod har blivit 1000 0000 gånger bättre, nu blir jag inte sur för minsta småsak. Och mer energi har jag! Förut kändes det som värsta projektet att gå till parken och leka, men nu med energi så e det superkul!  Så för min del har det verkligen varit nyttigt att komma hemifrån lite. Nu uppskattar jag allt på ett helt annat vis.


Liam och Engla, ni är mitt ALLT!!!! <3 <3 <3 (Och Erik kommer på andra plats, haha, evigt förpassad till andra platsen, men det är väl inte fy skam det heller? ;-)) 

Av Jessica - 31 augusti 2008 20:08

Även denna dag har känts stressig emellanåt. Vi va perfekt i tidsplaneringen i förmiddags! Dagens grej va ADELSÖ. Farmor hade bett alla att ta kl.13.00 färjan från Munsö. Bra tänkte vi, då kan vi åka förbi Eriks jobb och hämta upp lite kläder som vi beställt. Allt enligt tidsplan. Vi va t.o.m ute i så god tid att vi hann stanna och unna oss varsin chai latte (mums! kan jag rekommendera, fan va gott!). Men SEN gick det snett. Nu ska ni få höra, jag har inget lokalsinne och Erik har heller inget vidare lokalsinne, bra kombination va? Så vid kl.12 lämnade vi sthlm city för att bege oss till Bromma och sen vidare mot Drottningholm, Ekerö och så tillslut färjan. Vi har alltid kommit via södra länken när vi ska dit så nu vart det riktig snurr i huvudet på mig och Erik. Vi kom inte fram till Bromma hur fan vi än gjorde! Vi bara åkte runt och hamnade på samma ställe hela tiden, typ som i en skräckfilm, haha. Klockan hann bli ett och stressad ringde jag dom andra för att säga att vi skulle ta nästa färja. Eller hur, den missade vi oxå! P.g.a att våra lokalsinnen suger!!! En GPS i julklapp kanske? Fattar inte hur vi kom rätt tillslut... antar att vi körde runt så pass att vi bara råkade komma rätt. Gissa om det va dålig stämning i bilen ett tag där.

Pust, men en timma och 20 min försenade ramlade vi iaf in på släktmiddagen som redan hade börjat. Där satt alla med grillade lammkotletter i munnen och undrade vem tusan det va som kört bilen. Hehe, det va ju Erik :-D.

Resten av dagen va iaf mycket trevlig! Jag har varit duktig och inte ätit nåt onyttigt. Men ikväll funtar jag på att smälla i mig nåt riktigt gott bara för att jag förmodligen inte kommer göra det på ett tag sen.... 

Ovido - Quiz & Flashcards