Alla inlägg den 30 augusti 2008

Av Jessica - 30 augusti 2008 20:07

Jag hann tillslut i tid ändå :-). Mötte upp mina syrror och vi käkade underbart god sushi. På vägen till godisaffären efteråt så smet vi in en snabbis på h&m. Jag hittade en mysig kofta som jag slog till på. Vi har så jäkla kallt i vår klassrum i skolan, så varma koftor är en bra investering!

Utanför Jam Jam stod resten av vårt musikalsällskap och stampade, dom tyckte vi va sena, bara 15 min kvar till showen skulle börja. Vi plockade ihop vårt snask och begav oss till globen. Fick riktigt schyssta platser på parkett, man såg bra (förutom vissa tjockskallar i vägen, men så e det när man e kort som jag). Å gud va bra "mamma mia" musikalen va!!!! Allt va på engelska. Det va maffigt, riiiiktigt drag på scenen. Varje gång jag ser på sånt så önskar jag att det vore jag som födds med begåvningen att kunna sjunga och dansa, vilket roligt jobb det vore!!!! Man blev på riktig partyhumör i slutet då dom körde järnet på scen. En tanke som slog mig flera gånger under föreställning va att jäklar va många hits ABBA gjort! Helt otroligt!


Till något helt annat! Om en månad ska jag på bröllop. Min kära arbetskollega Linda ska äntligen gänga sig med sin Jeppe. Jag har funderat på det här med klänning... alla säger att jag borde ha samma som på förra bröllopet (se bild). Och efter lite fundering så verkar det inte som nån dum idé, jag har ju både väska, sjal och skor som matchar + att det inte kommer va samma gäster som på förra.

Det är min syster Denise´s klänning som hon e snäll och lånar ut. Jag bad henne ta me den idag så jag kan prova hur den fortfarande passar.... och det gjorde den inte! Fatta, för 3 månader sen, då jag hade klänningen sist så satt den perfekt. Nu hade jag fan problem att få igen blixtlåset och det "bloppade" sig i midjan. Jag fattar inte, jag tycker att jag faktiskt e ganska duktig med maten och rör på mig. Vad händer? Visste jag inte bättre skulle jag fasen tro jag e gravid. Men det är jag inte.

Nä, så nu har jag bestämt mig för att prova på pulverdiet i 2 veckor. Startar på måndag! Jag liksom bara måste komma i mina kläder igen! Jag vet att vissa (mamma t.ex.) tycker att jag e löjlig när jag tjatar om min vikt. Men grejen e att jag är inte nöjd, jag vet att det kan bli bättre! Och visst, jag är inte överviktig, har mest bara några enstaka kilon för mycket, men just därför vill jag ta tag i detta innan det är 30kg för mkt....

Så jag hoppas det blir en rivstart att komma igång genom att äta sån där nutrilett eller nåt. Sen när veckorna gått kan jag börja äta, men då nyttigt. Hoppas på att mitt äckligt störda sötsug kommer försvinna om jag kör pulver. Dock så vet jag att man måste ha sjuuuuukligt bra karaktär för att klara av detta... jag ska verkligen försöka. Ska tänka att det är så kort period! Bara jag inte kommer bli trött och så så jag inte orkar med skolan...

Av Jessica - 30 augusti 2008 12:47

Efter att ha varit mamma i snart 3 år så borde jag väl ha lärt mig hur lång tid allt tar med barn. Man måste vara ute i god tid för att hinna dit man ska.

Idag tyckte jag att tidschemat timade, men ändå står jag här och missade bussen som jag skulle ta för att möta upp dom andra och se "mamma mia". Suck. Just när vi skulle lämna huset så bajsade Liam och jag var tvungen att byta. Halvvägs till farfar och farmor (som ska va barnvakt) så glömde Liam en teckning han ritat och vi fick vända. Väl framme hos dom så märkte jag att min mobil nog fortfarande låg hemma i vardagsrummet.... bara att vända om igen. Nu kommer jag lite försent, men vad gör man? Jag har alltid varit en tidsoptimist, men får nog ändra på det!

Ovido - Quiz & Flashcards