Alla inlägg den 14 augusti 2008

Av Jessica - 14 augusti 2008 23:13

Måste strax lägga mig! Har insett att ska man orka dagarna själv med två barn så e enda sättet att lägga sig i tid.


Idag kom Englas blivande man (om han vågar ;-)) Avalon med mamma Malin på besök efter att dagisfröken lämnat oss. Trevligt med en lekkamrat. Fast stackars Avalon e så rädd för Engla. Och med all rätt, hon e en TUFF tjej som gått i hård skola hos Liam! Det e starka lektag hos henne. Och tyvärr bestämde hon sig även för att smaka på Avalons lilla rygg :-(. Jag tror det är tänder åp G i hennes mun, det buktar ut vid tandköttet och hon biter på det mesta just nu. Bara det att nu när hon har sylvassa vampyrgaddar så gör det jääääkligt ont att bli biten. Avalon, Engla ber om ursäkt igen!!!


På Liams dagis har dom delat upp det skitbra nu, en av fröknarna e alltid med Liam. Han äter själv med henne, har egen vila med henne, pysslar med henne osv. Dom har ett rullande schema  så dom turas om att ha hand om Liam. Och det funkar så himla bra! Så länge nån styr honom och ger han all uppmärksamhet så e han supermysig kille. Jag bli så glad. Tänk om bara rektorn kunde fatta att han behöver en riktig, typ personlig assistent så dom andra två fröknarna (som e med övriga barnen) slipper ha ansvar för rutnt 9 barn var...


På kvällen har vi hyrt film "Into the wild" (tror jag den hette). En sann berättelse. Den va ganska bra och lite sorglig på slutet. 


Det här har jag stoppat i mig idag: 

Frukost: 2st (!) latte, 3st salta kex

Lunch: Fiskgratäng, kokta grönsaker, äpple/tranbärs juice

Mellanmål: Latte 

Middag: Fullkornsspagetti med köttfärssås, vatten

Övrigt: cola zero, en nektarin, 1½ skumraket, ytterligare 3 salta kex (måste va substitut för chips) 

Av Jessica - 14 augusti 2008 10:15

Nu har just Englas urgulliga fröken gått. Hon va här i nästan en timma och lekte. Det känns så himla bra med dagis, både Liam och Engla verkar ha så bra fröknar!!! Jag e jättenöjd!


haha, jag får väl fortsätta me mina matlistor då. Antar även att jag har lättare att hålla mig i skinnet om jag skriver upp vad jag ätit!

Här kommer gårdagens intag:


Frukost: latte, vatten.

Lunch: Kycklingsallad med fullkornspasta och bönor, ramlösa blåbär

Middag: Fullkornspasta med sås på mini creme fraiche, ärtor, lök, bacon och paprika, ramlösa blåbär

Övrigt: Halo choklad, 1st fullkornskex blåbär, ½ banan 

Ovido - Quiz & Flashcards