Alla inlägg den 26 augusti 2008

Av Jessica - 26 augusti 2008 22:09

Tänkte bara på det där som jag skrev igår, att jag inte tycker det är kul att leka med barnen. Vill bara förtydliga mig lite! Alltså ibland är det såklart kul, när man e på humör och har ork. Då kan jag busa, klättra, gräva och allt det där. Men annars så går jag nog in under kategorin "pysselmamma". Jag älskar att göra lite lugnare saker med kidsen, leka med lera, klippa o klistra, rita, titta på film, läsa, pussla, baka osv. Dom vilda lekarna brukar oftast Erik stå för eftersom det är sånt han gillar. Jag har liksom inte rätta inlevelsen när jag leker på det sättet.

Haha, så ni inte tror att jag e värsta torra morsan som inte vill hitta på nåt med kidsen.


Nu ska jag läsa två kapitel i boken "vård- och omsorg" och sen sova.


Natti natti på er!

Av Jessica - 26 augusti 2008 17:34

Nån som handlat smycken från www.gobbit.se? Jag betällde ju namnsmycke där ifrån och har fortfarande inte fått nån bekräftelse via mail. Med lite efterforskningar så verkar det som att många haft problem som beställt därifrån. Det tar typ ett halvår innan beställda smycken anländer och ägarna verkar oseriösa och är tydligen otrevliga mot folk som mailar och frågar varför det tar sån tid. Nån som vet något?


Barnen sover redan :-o. Shit alltså! Engla vägrade sova middag idag och båda är helt slut efter lek på dagis! Men man kan verkligen förstå att dom e trötta, vi går upp tidigt på mornarna och håller sen igång hela dagen. Men lite väl tidigt att somna... 


Ska plugga lite strax. Eller, jag borde det iaf... känner mig inte så sugen idag. Tänk, det enda jag behövt tänka på senaste tre åren är typ, blöjor,  leka, mysa, fika osv och helt plötsligt ska jag lära mig en massa saker. Det blir error i mitt huvud! För mycket nytt på en gång!

Ovido - Quiz & Flashcards