Alla inlägg den 10 augusti 2008

Av Jessica - 10 augusti 2008 18:32

Innan Erik gick på sin låååånga 8 veckors ledighet så tyckte vi just att den kändes låååång. Vi hade stora planer på allt möjligt som vi skulle hinna med på denna låååånga tid. Typ åka till Fjäderholmarna (säger vi varje år, har fortfarande inte lyckats komma dit), cykla till saltsjöbaden, RENSA ur hela huset, åka på kryssning, åka till Astrid Lindgrens värld, hälsa på en massa folk... Ja, inget av det där hanns med, för ledigheten gick så jäkla fort :-o. Vi kom iväg till Göteborg, Varberg och Dalarna iallafall.


Men för att komma tillbaks till det här med rensningen, hela vintern har vi skjutit på en massa sånna grejer! Sortera bland alla (Eriks) skor, rensa och städa ur förrådet, göra snyggt i garderober, och "röriga skåpet" i köket skulle äntligen få bli fixade till semestern. Vadå, 8 veckor e ju sååå länge så då hinner man med sånt. Eller hur. Inte en chans, vi har inte gjort ett skit, knappt vikt in tvätten. Så då tänker man att om man inte rensar just på semestern, när ska man då egentligen hinna rensa? Resten av året har man ju 1000 andra saker att fixa med (skola, jobb, dagis osv). Fast jag har kommit på att jag blir verkligen passiv på semestern, orkar inte göra nåt förutom att just ha semster. Jag är mycket mer drivig under resten av året. Kanske e tur det, så man verkligen får va ledig nån gång.


Men idag så fick Erik och jag iaf ett ryck, semestern e nästan över och nånting måste vi ju få gjort! SÅ vi rensade faktiskt ur förrådet (skönt) och sen har vi storstädat hela huset!!!! Nice. Iofs kommer det se förjäkligt ut redan imorrn igen, men that's life med två små kids.

Jag har tre småsyskon och när jag va liten så undrade jag jämt varför mamma alltid lämnade dammsugaren framme. Varför kunde inte hon ställa in den i städskåpet som alla normala människor gjorde? Nu vet jag varför, man hinner inte ens ställa undan dammsugaren förrns den behövs igen. Därför e det lika bra att den får stå och pryda sin plats i vardagsrummets ena hörna.


Glömde uppdatera maten igår. Inte nån vidare kul historia, men här kommer den:


Frukost: Naturdiet choklad, latte, vatten.

Lunch: Köttbullemeny på ikea, cola light samt chokladmousse :-o

Mellanmål: Delicatioboll (suck) latte

Middag: Thaikyckling med ris, men åt bara upp halva portionen och sparade resten till dagen efter. cola zero

Övrigt: ramlösa kaktus, dadlar och mögelost (ja ni läste rätt :-) det e skitgott) lösviktsgodis. Gnska mycket godis...


Engla vägrade sova middag idag efter lunch även idag! Erik försökte en timma, men hon bara skrek och skulle iNTE sova. Man kan ju inte tvinga henne. Antar att hon sover så himla bra och länge på nätterna att hon inte behöver sova middag jämt.

Ovido - Quiz & Flashcards