Alla inlägg den 18 augusti 2008

Av Jessica - 18 augusti 2008 22:13

Shit va mycket det är som ska pusslas ihop i "verkliga" livet när man har barn! Jag har stressat från den ena platsen till den andra hela dan: Lämna Liam på dagis--> Lämna Engla hos Farmor--> Cykla till skolan --> Cykla hem från skolan --> Hämta Engla hos farmor --> Handla --> Hämta Liam på dagis --> Gå hem, leka, laga middag, äta bada, natta --> Ringa hit farmor och farfar (barnvakter, igen) --> Gå på föräldrarmöte i 1½ timma --> Cykla hem.

Som sagt vilket pussel!!! Och detta är bara början...

Men hur som haver, gud så KUL det va att börja skolan :-). Vi är stor klass med massa blandade människor. Jätteroligt. Många har frågat vad jag ska bli, det är USKA jag pluggar till. Idag hade vi introduktion, rundvandring, info, fick berätta om oss själva osv. Imorrn är första dagen och då kommer vi läsa arbetsmiljö och säkehet på fm och vård och omsorg på em. Spännande. Det är så roligt att träffa folk. Nytt folk. Och slippa prata enbart om barn, haha.


På kvällen va jag på föräldramöte på Englas avdelning. Hennes fröknar verkar supergulliga!! Blir nog toppen det där!

Imorrn börjar Erik sin 2½ veckors pappaledighet. Nice! Så får han testa på hemmlivet lite.


Jag e helt snurrig i huvudet utav allt nytt idag så ikväll tänkte jag göra nåt ovanlig, lägga mig tidigt :-)

Natti natti på er!


Just förresten, nån mer som haft probs på familjeliv.se? När jag öppnar sidan så blir den liksom helt blank. Så jag har varken kunnat läsa eller svara på gb inlägg. 

Av Jessica - 18 augusti 2008 09:12

Liam är lämnad på dagis och Engla är hos farmor. Erik e på jobbet. Huset här hemma e alldeles tyssssssssst.

Jag är startklar! Ska strax cykla till skolan. Cykla till skolan... känns som att jag är 12 år igen, haha. Ska bli så himla kul. Min hjärna e ju helt tom nu efter mammaledigheten så jag verkligen längtar efter att få ta in en massa ny kunskap :-)


Så people, ha en bra dag! 

Ovido - Quiz & Flashcards