Alla inlägg den 19 augusti 2008

Av Jessica - 19 augusti 2008 22:23

Vet inte vart jag ska börja. Denna dag har varit lika fullspäckad som gårdagen! Erik va tvungen att jobba (första pappalediga dagen börjar inte så bra med andra ord...) och eftersom jag va i skolan så fick Engla haka med honom till jobbet. Det funkade kanon, hon va så lugn och snäll hela dagen.


Jag har haft mina första lektioner i skolan. Så himla kul!!! Känns verkligen som att jag e typ 14 år igen bara det att jag nu tycker att det är kul att plugga. Det är så lyxigt att sitta still och bara lyssna och sen få en timmas lunch i lugn och ro. Sen lyssna och skriva lite till. Och emellanåt lite kaffepauser. Ahhhh! Och bäst av allt är att få lära sig! Att bli nånting. 


Efter skolan hängde jag och Felicia lite i centrum. Köpte en del dagiskläder till barnen. Jag har inventerat Englas och Liams garderober och insett att alla deras byxor e fööör korta! Samma med långärmade tröjor, så det behövs en del nytt!

Sen vart jag lite sen och fick cykla det snabbaste jag kunde för att hämta Liam i tid på dagis. Strax efter kom Erik och Engla hem. Vi åt middag och lekte. Sen va det dags för Me&i party för mig hos grannen. I år tycker jag inte att det va nåt direkt "WOW" plagg. Eller jo, plyschoverallen  http://www.meandi.se/sv/produkter/08243001.aspx med igelkott på rumpan är oslagbar, men den kändes för bebis för Engla på nåt sätt trots att den fanns i hennes storlek. Jag köpte igelkott-tröjan till Liam. Sen letade jag och letade bland dom andra grejerna för att hitta nåt till Engla. Visst fanns det fina grejer, men dom är ju dyra (tycker jag). Ett par plyschbraller för 200kr känns inte helt motiverat att köpa där när man kan gå till Lindex och få minst två par för samma pris... Så jag gamblade lite och tog 2st (ett flick stl.86/92 och ett baby stl.86/92) "hemligt" paket till Engla och ett till Liam. Dom kostar 100kr/st och då e det iaf lite spänning. Sen kanske man får nåt jättefult, haha, återstår att se.


Nu ska jag strax lägga mig och läsa läxa, ett fett kompendium om hälsa och livskvalitet!

Imorrn har jag bara en lektion och slutar redan 11.30 Datorkunskapen som e på onsdag eftermiddagar slipper jag eftersom jag gjorde den i gymnasiet! :-D 

Ovido - Quiz & Flashcards