Alla inlägg den 5 augusti 2008

Av Jessica - 5 augusti 2008 19:29

Regnet smattrade mot fönstren och det va alldeles mörkt ute i morse när vi vaknade. Jag tog bilen till Klippoteket för att fixa håret. Vart lite klippt och fick utväxten fixad. Jag har jobbigt hår som har gått av på flera ställen, jag trodde att det va pga flitigt plattånganvändande, men min frisör, han sa att håret gick av när jag ammade Engla och nu är det på utväxt igen. Skönt, så då kan jag plattånga håret med gott samvete :-D.


När jag hade fått min lyxbehandling hos frissan så åkte hela familjen + min mor till IKEA. En perfekt vald dag att va där. Vi va nästan helt ensamma och det va inte alls svårt att hitta parkering... öh eller...? Det va proppfullt!!!

Besöket vart ändå relativt smärtfritt, mamma hittade det hon skulle utan för mkt velande.

Vi köpte förutom dom obligatorisak glödlamporna och batterierna snygga haklappar, pipmugg och tallrikar till barnen. Helt nyinkomna, Liam fick svart och Engla rosa. Och så införskaffades en hiskeligt ful, ganska dyr men rolig snurrfotölj till barnen. Dom älskar nämligen att snurra i datorstolen (lite halvfarligt) och nu när dom fick syn på denna orange/röda grej så var det kärlek vid första ögonkastet! Och snäll mamma som man e så håvar man fram IKEA kreditkortet och köper den.


Nä, nu måste jag cykla ner till ICA och köpa sånna där goda inlagda oliver och vitlökar *sluuurp*


Ätit idag:


Frukost: Råggryns gröt, tropicana grapefrukt juice, latte, ett ägg

Lunch: Lite makaroner, 3st köttbullar, vatten

Middag: En varm korv med bröd (på ikea) lingondricka

Övrigt: En delicatoboll + 3 chokladbitar på ikea (mitt blodsocker va nere vid fotknölarna så dessa kalorier va väl investerade!)


Just det, vägde mig imorse. Jag har iaf tappat ett litet kilo på en vecka. Haha, alltid nåt.

Ovido - Quiz & Flashcards