Alla inlägg den 29 augusti 2008

Av Jessica - 29 augusti 2008 22:41

Jessi Holmer, minns du dessa skönheter till skor? ;-)


För ett tag sen rensade min mamma ur gamla grejer hemma hos pappa. Då  hittade hon dom här "to die for" ;-) platåpjucksen! Dom hade sina glansdagar runt 1997 om jag inte minns fel. Oj va kul jag haft med dom på fötterna :-) Vi har dansat och festat och fikat en heeeel del  tillsammans.

Och så långa och snygga mina tonårsben blev i dom. Det va tider det.... Nu är skorna förpassade in i förrådet, det som vi rensade ur förra veckan. Jag kan inte förmå mig att slänga dessa, groteska, fula ting. Vem vet? Kanske kommer det en dag senare i livet (iofs inte trovärdigt) då jag återigen kommer dansa natten lång i ett par blanka,vita lackplatå.... :-)

Av Jessica - 29 augusti 2008 18:44

Idag började jag skolan först efter lunch så jag och Erik hade en ledig förmiddag tillsammans medan barnen va på dagis. Vi begav oss till centrum :-D. Införskaffade överdragsbrallor till barnen att ha på dagis. Och jag köpte även en kofta, en stickad svart väst och två basic tröjor till mig själv. (Lägger in bild, dock med kass upplösning.) Jag känner mig så rik den här månaden, haha. Har ju studiestöd och studiebidrag numera och augusti månad så får man extra mkt pengar. Är man van att leva på skrala mammapenningen så känner man sig faktiskt rik nu :-)


Skönt med helg! Den är iofs helt uppbokad, men det är bara kul.

Ovido - Quiz & Flashcards