Alla inlägg under september 2008

Av Jessica - 19 september 2008 18:34

Idag har jag träffat Malin och Avalon. Kändes skumt att inte Engla va med som alltid annars när vi setts. Men roooligt va det iaf att träffa dom igen. Nu när man går i skolan så blir det inte att man träffar folk på samma sätt som förr.


Barnen sover redan, dom va sååå trötta. Sötnosar.

Jag ska duscha och sen sätt amig framför tv:n. Har köpt sån där påse med nutrilettchips som jag ska unna mig. Och några rutor mörk choklad tror jag :-).


Ätit:

Frukost: Dinkelgröt med en klick äppelmos

Lunch: Sallad på kräftstjärtar, crabfish, rödlök, tomat, gurka, oliver, en skvätt vinegrette och några tuggor mörkt bröd, vatten.

Mellis: kaffe latte

Middag: 1st avokado med örtkrydda på

Övrigt:  Blir en sån där nutrilett chipspåse, två rutor mörk choklad och en burk cola light.

Av Jessica - 18 september 2008 21:56

Är det normalt att det är så här kallt i mitten av september? 5 grader va det i morse när vi gick till dagis. Det kom rök ur munnen när vi andades... Är det så här (och värre) vi ska ha det nu i minst 7 månader framåt. Suck! Kalla mig pessimist, men svenska klimatet är inte kul alla gånger.

Den som ändå hade en utomlandsresa att se fram emot *drömmer mig bort*.............................................
.................. Ops, tillbaks till verkligheten.


Fredag imorrn IGEN! Veckan har rullat på fortare än vanligt. 


Maten idag:

Frukost: JA... vad va det nudå... så länge sen. En naturdiet RTD jordgubb, vatten

Mellis: Liten latte

Lunch: Lyssna på den här, jag gick på thairestaurang med mina klasskompisar och jag drack endast vatten och åt en nutrilettbar samtidigt som jag dreglade över dom andras kyckling och vårrullar.

Middag: ungsbakade rotsaker, kycklingfilé, ½ avokado, cola light

Övrigt: Grapefrukt, några små godisar som jag snodde av Erik.

Av Jessica - 17 september 2008 19:32

Idag va Engla GLAD när jag lämnade henne på dagis :-). Vilken känsla för mig att slippa ha en ångestklump i magen på väg till skolan. Det är fruktansvärt jobbigt att lämna ett ledset barn, så idag kändes det toppen :-). Både Liam och Engla verkar trivas super på sina respektive avdelningar.

Jag upplever att vardagen börjar flyta på mycket bra med dagis, jobb och skola. Sköööönt! :-)


Ikväll jobbar Erik över, va tydligen många borta på hans jobb idag (bakis?). Jag har just nattat barnen. Liam somnade på stört, men Engla höll på och krånglade lite i en timma innan hon föll till ro. Sen hon började dagis så har hon blivit så otrygg om kvällarna. Hon måste numera somna på min mage (!) och vaknar så fort jag rör mig. Därför tar nattningen sin lilla tid.


ÅÅÅÅ, måste bara berätta, när Liam skulle somna igår så låg jag och pussade på han och sa: "Mamma älskar dig sötnos!"

Då svarar han: "Liam älskar mamma!". 

När man hör sånt så sprängs nästan hjärtat av kärlek!!!!


Efter skolan idag mötte jag upp syster i centrum. Vi gick och åt en sallad och kikade sen i affärer. Båda köpte vi varsitt par stövlar som vi sprang på. Jag har egentligen köpstopp för många pengar sen, men dessa va rätt billiga (299kr) och så där bra enkla, passar till vardags, jeans eller kjol, eller till fest. Ett par normala svarta stövlar helt enkelt :-).

Köpte även lite nyttiga grejer på ica. Har tänkt börja äta dinkelgröt vissa mål.


Dags att hoppa in i duschen innan idol och vem kan slå filip och fredrik.


 Frukost: Nutrilett choklad, vatten

Mellanmål: kaffe med lite mjölk

Lunch: sallad med kräftstjärtar, crabfish, tomat, gurka, några stänk vinegrett, vatten

Middag: dinkelgröt med en klick osötad äppelmos toppad med vetegroddar- skiiitgott! vatten.

Övrigt: en chailatte, en halv kaffe med mjölk, en tunn bit av "smala" kakan från igår. ( men nu e den tack och lov slut, carro och barnen käkade upp resten)

Av Jessica - 16 september 2008 19:59

Nu sitter jag här, en VV burksoppa och en liten bit smalkaka senare.... soppan gick ner (men jag är ju inte så kräsen längre ;-)) och kakan gick mer än väl ner, haha. Fast så här i efterhand anser jag att jag borde ha hållit mig. Men va tusan, som jag skrev, hade jag inte gett efer kanske jag hade ätit upp Eriks marabouchokladkakor eller nåt. DET hade varit värre, haha.


Jag är gräsänka ikväll. Erik är ute och slarvar med jobbet.

Nu ska jag kolla idol och sen nån ny serie på 4an.

Av Jessica - 16 september 2008 18:49

för förra lite bitska inlägget. Mitt humör e inte på topp och det e skitjobbigt att hela dagarna behöva förklara sig för folk jag möter varför jag vill tänka på vikten. Liksom måste man väga 190kg bara för att få bry sig om sin kropp? :-) Och jag vet att alla tycker att pulver är en dålig diet och alla säger att så fort jag slutar går jag upp allt igen. Känns inte så himla peppande. Men jag ska visa att det går att hålla vikten även efteråt, bara man tänker sig för innan man stoppar i sig onyttigheter :-).


Jag har fortfarande sötsug, skyller allt på mensen! Så nu har jag bakat en sån där smalkaka från viktväktarna. Ni vet en sån man har 1% kesella istället för smör i. Jag tänkte, bättre att jag tar en liiiiten bit av den (till tv:n) än att jag flippar ur helt och käkar upp allt jag kan hitta i skafferiet.

Middagen ska jag snart inta (lite sent idag). Testar en ny grej jag hittade på ica, en soppa från viktväktarna. Ja, nu vet jag att VV och pulverdiet inte e samma grej, men jag e lite trött på dessa pulver faktiskt så jag måste börja hitta lite annat smalt att äta oxå.


Tjingeling!


Idag har jag ätit:

Frukost: en halv kopp kaffe latte

Lunch: tonfisk, morötter, gul paprika, 1st avokado, vatten

Mellis: En kopp chaite med honung.

Middag: Blir denna spänannde soppa dårå.

Övrigt: blir en liten bit av kakan jag bakat.


aha, ser nu att jag faktiskt inte ätit nåt av pulverkuren idag :-/..... 

Av Jessica - 16 september 2008 14:11

Kort skoldag idag. Ska nog hämta mina små troll snart, saknar dom såååå!


Nu har sötsuget slagit till med buller och bång! Fyyyy faaaaan va jag e sugen på ett kilo lösviktsgodis.... Första gången sen dieten började som jag e sugen. Men jag ska inte fuska, eller lite då, jag ska unna mig en klick honung i mitt te. Det får räcka!


Jag vet inte hur mycket mer jag vill ner, men jag väntar på en känsla av att vara något sånär nöjd... Jag räknar inte med att väga 53kg som innan jag fick Liam, men att magen inte hänger över jeansen  kan väl få va en rimlig önskan?  Och ni som stör er på min bantning, skit i att läsa vad jag skriver! Det här e min blogg, min kropp är mitt liv och den bestämmer jag över! Min diet är väl inte den bästa, men nu kör jag den. PUNKT SLUT! Jag vill dock påpeka att ni söta som säger peppande och snälla grejer bli jag ju såklart bara glad över :-) 


Och snaaart ska jag sluta va så hysterisk med maten, snart ska jag sluta blogga om det :-). 


Love! 

Av Jessica - 16 september 2008 08:37

Idag lämnade Erik barnen på dagis. Jag har ingen lektion på fömiddagen så jag ska plugga va det tänkt. Bara det att jag har så dålig diciplin! Rätt som det e så blir smutstvätten jätteintressant, måste bara fixa lite med den. Kanske ska passa på och dammsuga lite oxå och behöver inte barnen rena lakan i sina sängar? Allt hittar jag på för att slippa sätta igång med skolarbetena. Suck, jag e så seg!


Ute e det svinkallt, man blir deprimerad och jag tappar sugen för att cykla till skolan.

Ikväll ska Erik på fest med jobbet så då blir jag alldeles allena. Tur man har barnen som sällskap iaf!


Nä, no inspiration. Ryck upp dig Jessica, sätt fart! 

Av Jessica - 15 september 2008 18:35

och det har väl gått hyfsat.

Vågen visar på -3kg

Midjemåttet -4,5cm

runt magen  -5cm

lår -1,5cm

knä -2,5cm 

Med tanke på att jag knappt fuskat så tycker jag att det är lite väl lite. Jag menar, hur lite ska man behöva äta egn för att bli smal? 


Idag va en lyckad dagsilämning med Engla. För fösta gången blev hon inte helt hysterisk! Bara lite småledsen och glad rätt snabbt. Detta va på tiden, hon har ju gått på dagis i snart en månad. Nu hoppas jag att det ska fortsätta så här och bli bättre för varje dag. 


Måndagstrött idag, och har en maaaaaassa skolarbete. Ska bl.a skriva ett arbete om smärta och smärtlindring samt renskriva en intervju som jag gjort.


Idag har jag ätit:

Frukost: Naturdiet RTD lattesmak, vatten

Lunch: Nutrilett bar, vatten

Middag: Kyckling, röd quinoa, vitkål+morötter+ paprika fräst i lite olivolja, två klickar 1% kesella, vatten

Övrigt:  2st. små latte


Förersten, såg massa fina klänningar på VILA idag. Flera som jag blev sugen på. Man kanske skulle ta o köpa sig nåt nytt till bröllopet ändå?

Ovido - Quiz & Flashcards