Alla inlägg den 14 september 2008

Av Jessica - 14 september 2008 21:36

Trots mina få timmars nattsömn så har vi varit hurtiga idag! Började dagen med att gå en långprommis. Båda barnen somnade i sina vagnar så vi hade det riktigt lugnt. På eftermiddagen ville Engla och Liam cykla så vi satte barnen bakom oss på varsin cykel och sen for vi runt i flera timmar.

Nu är klockan halv tio och jag känner att det är dags att kasta in handduken, det är dags att äntligen få krypa ner under duntäcket och sluta ögonen. Ahhhhh, fan va nice det ska bli att få sova!

Imorrn e det skola, jobb och dagis igen, hamsterhjulet kan fortsätta rulla...


Detta har jag ätit idag:

Frukost: en halv kopp kaffe, vatten

Lunch: kyckling, gurka, tomat, avokado, rödlök, vetetortilla, cola light

Middag: keso med päron, äpple och vaniljsmak, några godisar(!), cola light.


Som ni ser så har mitt matintag varit lite mystiskt idag.... Tur för mig att jag inte varit bakis för då hade jag säkert varit tvungen att proppa i mig en pizza.

Av Jessica - 14 september 2008 17:50

Vilken kul dag vi hade igår!!!! Började med att blivande bruden Linda fick åka HD in till stan. Där stod vi 9 tjejer och mötte upp henne och gick sen till Blue medi spa som vi abbonerat. Där åt vi snittar och drack mousserande. Linda fick massagebehandling och dom som ville fick plaska i bubbelpoolen.

Efter tre timmar och så där lite halvsega (det är sövande att va på spa) så begav vi oss hem till Mari för att förfesta lite och fixa iordning oss. Efter det styrde kosan mot "En halv grek + turk" (tror jag det hette) på Östermalm. Där åt vi underbart god middag. Jag som inte är borskämmd med maten precis njöt så jag fick magknip i två timmar efteråt. 

Vi promenerade till Ambassadeur vid stureplan. Å vad jag avskyr stureplan egentligen... inte så mycket i min smak, men på ambassadeur hade vi faktiskt skiiitkul! Vi hade reserverat soffa och bord med champagne och drinkar. Riktigt lyxigt. Vi dansade natten lång tills lamporna tändes. Eller nu ljuger jag för jag orkade inte dansa hela natten. Så här va det, bruden Linda och jag bor nära varann så vi hade lovat att hålla ihop under kvällen så vi kunde åka hem tillsammans och Linda dansade, dansade och dansade! En halvtimma innan stängning va jag så trött att jag orkade knappt röra mig ens så jag satte mig i soffan och väntade på att Linda skulle dansa klart, haha.

Med vääääääldigt onda fossingar (högklackat i 15 timmar är ingen hit) så stapplade vi oss iväg till  sergelstorg för att ta nattbussen. Det va iaf vad vi trodde, men ingen buss dök upp för den hade nämligen slutat gå. Suck! Som tur va fanns det två killar där som skulle till Älta så vi fyra delade på en taxi. ( OM ni två läser min blogg så vill jag tacka så hemskt mkt för att ni nästan betalade hela taxiresan för oss alla, mycket snällt!!! Fast det kanske iofs va för att jag sa att mina barn skulle få svälta om jag åker taxi för alla mina pengar, haha).

KL.05.30 stupade jag isäng, samtidigt som Erik och Engla gick upp för dagen.... :-D

09.15 satt jag och lekte glatt med kidsen... småbarnslivet är hårt ;-)

Helt perfekt kväll (om än lite väääl lång för min smak). Linda verkade trivas (vi va ju så snälla, inga elaka grejer) och bäst av allt, vi drack inte för mycket! Idag har jag inte haft minsta tillstymmelse till baksmälla, jag har mått prima ballerina!!! Sånt gillar vi.


Men en sak, hur tusan har man orkat festa fredag OCH lördag VARJE helg en gång i tiden??? :-o Jag e helt död efter en kväll... i halvåret...typ, haha.

Ovido - Quiz & Flashcards