Alla inlägg den 24 september 2008

Av Jessica - 24 september 2008 19:42

Jag bara älskar sånna här soliga dagar!!! Man blir lycklig i hela kroppen.


Slutade skolan tidigt, 11.30 Jag och Anna gick till centrum och åt sallad, va på bibblan och en sväng in på hm. Sen åkte jag hem och pluggade/städade lite innan jag hämtade mina älsklingar på dagis. Jag och Liam bakade blåbärskaka som vi hittat hos  Mona.

Erik slutade oxå tidigt, 16.00 så dagen till ära, fint väder och allt så hoppade vi upp på varsin cykel och gav oss ut och cyklade en mil. Så himla härligt, och vacker bitvis så man nästan blev tårögd :-). Cykla är underskattat! Vilken skön motion! Och bäst e att kidsen oxå älskar det. Dom sitter tysta och piper bara till förtjust i nån nedförsbacke.


Nu på kvällen har vi roat oss med att möblera om lite, Liam har fått Englas säng och tvärtom. Engla har nämligen kommit på att hon inte alls vill sova i farfars gamla 40-tals säng, men det vill Liam gärna så så fick det bli!


Dagens mat (känner mig inte särskillt nöjd)

Frukost: nutrilett shake skogsbär (blääää), vatten

Lunch: grekisk sallad, vatten, en mellan latte

Middag: tonfisk i sataysås (nått nytt på ica maxi, smakade rätt blä) ångkokt broccoli och ärtor, vtten

Övrigt: en latte, en liten bit av blåbärskakan (jag vet, jag är värdo!) några dietorellegodisar, ½ äpple.


En sak som jag vet att jag pratat med andra mammor tidigare om är påsen på magen! Ni som varit gravida kanske (finns dom lyckliga som klarat sig)vet vad jag pratar om. Det e ju fan att bullen, bulan, påsen, degen ska vägra lämna magen! Detta problem kommer jag nog att få leva med (om jag inte gör bukplastik, och det ska jag INTE). Det e såååå fult! Fast man äter rätt och allt så är magen still there. Och den e så slapp och jävlig. Suck! TUR för magen att den gav mig det värdefullaste i livet som gengäld!


Nä duscha nu!

Ovido - Quiz & Flashcards