Alla inlägg under november 2008

Av Jessica - 14 november 2008 08:41

Länge sen jag tjatade på om min vikt ;-). Jag har ju liksom inte känt mig 100% motiverad och peppad till det nu när det varit en massa kalas med tårta och allt.

Men iaf, vikten ligger nu på 58,1kg och det ger ett BMI på 20,8 eftersom jag är 167cm lång (kort ;-))


Jag har kommit på en riktigt dålig baksida med bantningen, att brösten försvinner. Haha, bh:n bara fladdrar jue och liknelsen med myggbett stämmer verkligen!!! Men, men, man får väl ta och operera sig någon gång i framtiden, när alla barn är födda, om jag har råd, om jag vågar....

Av Jessica - 13 november 2008 12:44

Min rara mamma gav mig lite pengar att köpa mig nåt snyggt för. Idag innan lunchmedelpasset på friskis o svettis så smög jag mig in på h&m i centrum. Hittade en svart klänning till mig som jag nog ska ha på julafton, ett par nya jeans till mig själv, svarta byxor och vit skjorta till Liam (att ha på dop och julafton) och en "fem myror" klännig till Engla från Lindex nya kollektion. Tänkte att hon ska få ha den på Ebbas dop. Först tänkte jag hon skulle ha silverklänningen ni ser på bild nedan, men det känns för "overkill", den får hon ha på julafton eller nyår ist :-).


Nu ska jag fixa lite skolarbeten innan jag ska hämta mina små älsklingar!


Ps. gissa om det kändes skumt att dom spelade julmusik på Lindex. Fast iofs e ju inte så långt kvar till första advent....

Av Jessica - 13 november 2008 08:04

Titta va fin engla blev i ena po.p stassen :-) Jättemysig att ha så här års under vinterjacka och täckbyxor.

Det är verkligen ovanligt att se Engla i rött. Mest har hon kläder i rosa och brunt....

Av Jessica - 12 november 2008 23:09

Fy fan, Brittatårta, pinocciotårta, herrgårdstårta och allt vad den kallas, jag hatar den! Att baka den iaf. Inför barnkalaset höll jag o erik på att fixa o trixa flera kvällar för att bottnarna skulle bli perfekta. Idag blev dom skumma på ett nytt sätt, högre och smakar liksom mjöligare. Suck. Och jag bara orkar inte ägna en kväll till åt att baka dessa värdelösa (eller det är väl jag som e värdo?!) bottnar. Och mina vitchokladrutor som jag bakade häromdan vart oxå misslyckade! Det blev inte alls bra att göra dom i folieformar för då vart dom hårda och torra :-(. Och mina kärleksmums blev oxå torra och smuliga. Fy va skönt när alla kalas e över!!! Detta va sista gången som jag bakade inför ett kalas. I fortsättningen blir det bara köpekakor. Hör ni det? Jag är inte och kommer aldrig bli en bakande bullmamma. Hur jag än försöker låtsas. punkt slut.


ätit idag då:

Frulle: ½latte, nutrilett pulver

Lunch; en gudomligt god fårostsallad på junibacken. Tyvärr va jag hyperstressad (av två små som åt upp sina pannkakor på två röda och sen ville fortsätta leka) så jag fick KASTA i mig salladen (och då menar jag kasta i mig, kändes som alla glodde på min ätstil. Anna Skipper hade dött på stört) ½ passionfrukt läsk.

Middag: kyckling och rotsaker, vatten

Övrigt: loka citron, en fettfri yoghurtglass som vi intog i gallerian, en latte samt smaka av carros gooooooda chailatte från espresso house. 

Av Jessica - 12 november 2008 19:56

Junibacken, vilket ställe! Tänk att barnen fick busa och leka så mycket dom ville! sagotåget tyckte dock Liam va väldigt läskigt, tårarna rann och han sa:    " mamma jag är rädd, jag vill hem". Ååå min lille gubbe. annars så har vi lekt och haft sååå skoj. När det va pippiteater så satt båda mina kids så fint och tittade. Efteråt ville liam t.o.m se mera!

Mina underbara systrar Carro och Denise va med hela dagen och hade skoj med oss, tack så jättemycket för ert trevliga sällskap.


Nä, jag ska inte säga så mkt mera, ni får titta på alla bilder ist :-)

Av Jessica - 12 november 2008 18:47

så blir jag lite extra glad på Erik. Idag va en sån dag, han kom nämligen hem med en massa fina p.op kläder till Engla :-) 3st set med byxa + tröja, en skitfin body och en rosa baströja. Bra jobbat pappa! :-)

Av Jessica - 11 november 2008 18:12

faaan här hemma.Jag glömde visst bort att jag höll på att koka dinkel och rätt som det var så va köket rökfyllt. Blä vad det stinker!


Det gick super för Englis på BVC. Sköterskan tyckte att hon är väldigt försigkommen för sin ålder :-) att hon förstår väldigt mycket och är väldigt "med". Kul att höra :-). Och vaccinationsprutan gick som en dans. Engla fick först prova ta spruta på dockan och när det sen va hennes egen tur så sa hon inte ett pip. Skönt! Angående vikt och längd så är hon precis som jag trodde ganska stor för sin ålder :-D.

Nu är inte nästa obligatoriska BVC besök förrens hon är 3 år igen :-o. Galet! 

Appropå det så ska Liam dit på sin 3 års kontroll nästa vecka.


Jag känner mig lite hängig! Nackspärr åt ena hållet, snorig, frussen och huvudvärk. Och mens till råga på allt. Hoppas bara jag inte blir sjuk nu när jag lovat kidsen att vi ska åka till Junibacken imorrn... Isf får jag proppa i mig alvedon och åka ändå.


Nä, dags att duscha och sen göra en sallad till middag!

Av Jessica - 11 november 2008 09:51

Imorrn ska barnen få vara lediga från dagis och ist åka till Junibacken med mig och mina syrror. Det ska bli jättekul. Vi har aldrig varit där förr. Känns roligt att hitta på nåt ordentligt tillsammans :-)


Just ja, har jag sagt att jag ska till frissan på måndag? igen, hihi. Nu vill jag bli mörk i håret! + att dom måste rätta till mitt hår. Hon som klippte mig sist har gjort det helt snedd och dessutom missat vissa ställen :-o Hoppas jag blir nöjd denna gång.


I eftermiddag ska jag och Engla till bvc. Hon ska få sin 1½ års spruta, lilal gumman. Bara hon inte blir alltför rädd. Engla har en tendens att va väldigt harig för allt som är nytt och främmande. Bara hon ser en doktor så tjuter hon högt och tårarna sprutar. 

Ovido - Quiz & Flashcards