Alla inlägg den 14 januari 2009

Av Jessica - 14 januari 2009 20:29

Jag ställde mig på vågen imorse och den visade på 56,4kg :-). Jag vägde mig för säkerhets skull 10ggr till för att se att det va rätt och det va det. Så veckans vikt blev -1,1kg om jag räknat rätt och det känns ju ok. Dock kom jag på nu att jag glömt att mäta magen och så. En annan dag.


Imorse hade vi "etik och livsfrågor". Ett ämne som jag bävat för, det låter ju skiiittråkigt, etik... Men kors i taket så va det faktiskt helt ok :-).

Vi har nu fått en del planering för hur terminen ser ut i skolan. Tyvärr infaller praktiken över påsken så min lilla familj får nog äta påskmiddag utan mig :-(.

En del kuliga grejer har vi att se fram emot, bl.a att va på en röntgenavdelning och KTC (kliniskt tränings centrum).


Idag kom ett stort paket från h&m. Jag beställde tydligen en massa i höstas (när jag va rik) från nya vårkatalogen. Det mesta till mig skickas tillbaks! Inget satt som jag ville. Men några somriga grejer fick Englis iaf. Liams grejer kommer med nästa leverans. Pust, tur man kan ta det på avbetalning ;-).


Jag och Erik har en ny nördig hobby! Vi spelar tv- spel! Erik har kopplat upp xboxen på projektorn så vi spelar på meeeeegaskärm! t.o.m jag tycker det är kul :-).

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi ha golfturnering :-D


frulle: brämhults smoothie, vatten

Lunch: nutrilettbar, vatten

Middag: fullkornspasta, köttfärssås, ramlösa

övrigt: 1st latte, några turkisk peppar.

Ovido - Quiz & Flashcards