Alla inlägg den 23 januari 2009

Av Jessica - 23 januari 2009 18:17

Jahupp, så va det vår tur! Knappt har jag hunnit smälta att jag ska plugga en termin till förrns dagis ringer och säger att Liam fått vattkoppor. Så nu blir det väl till att va hemma två veckor, kanske längre. Beror på när Englas bryter ut. Vi har inte råd att Erik ska vabba under hela perioden så nu får jag plugga på distans... så gott det nu går med alla grupparbeten och föredrag. Jaja, försöker se det positivt, lika bra vi har haft kopporna så e det över sen.


Härmed bjuder jag in frivilliga som vill bli smittade. Jag kommer va hemma nu och bli rejält sällskapssjuk!!!


Nu e Erik och köper mat och SEMLOR! Mums, en fredag får man unna sig sånt va? Jag hoppas han köper en riktig semla från ett kondis. Dom som säljs på ica e inte värda kalorierna!


Ha en bra kväll people!

Av Jessica - 23 januari 2009 09:18

Jag har fortfarande inget vettigt att skriva....

Den här veckan har känts eeeeevighetslång! Redan i tisdags (!) vaknade jag upp på morgonen och trodde det va fredag och så har det fortsatt hela veckan. Men idag e det då äntligen fredag!


Jag brukar aldrig prata om drömmar (tycker själv att det är asatrist att lyssna på vad folk drömt). Men inatt va det så underligt. Jag drömde att Erik skulle mörda Liam och Engla. För att stoppa Erik så sköt jag honom med en antik pistol (som jag såg på antikrundan igår). Han DOG och jag grät helt hysteriskt. Vad betyder denna dröm? Och fan, ska man inte ens kunna titta på antikrundan utan att få mardrömmar?


Annars har veckan flytit på bra. Efter dagis har jag och barnen haft jättekul hemma, pysslat och lekt. När man inte ses hela dagarna, utan bara efter skola/dagis så har man verkligen saknat varann! Jag har massa energi att lägga på barnen och det e superkul!!!!



Ovido - Quiz & Flashcards