Alla inlägg den 10 juli 2008

Av Jessica - 10 juli 2008 23:37

Grattis pappa som fyller 53 år idag!!!


Idag såg vädret skapligt ut så vi drog iväg till Apelvikens bad. Tyvärr så försvann solen bakom molnen efter en stund... men vi fikade och härdade ut nån timma. Promenerade till kärleksparken efter det och grillade korv vid klipporna. Populär lunch hos barnen.


Jag och Carro kände oss lite kulturella på eftermiddagen och gick på muséet för att kolla in bockstensmannen, vilken snygging ;-).

Vi käkade på kinarestaurang efter det. Shit vilken pärs! Liam va egentligen alldeles för trött för sånt! Han hällde ut en hel flaska soya innan vi ens hann sätta oss vid bordet... Sen somnade han.

Nu är klockan 23.30 och han sitter här breve mig och äter yoghurt. Snacka om att rutinerna ändras på semestern! Men va gör man? Mina barn ska aldrig behöva lägga sig hungriga.


Förresten, två grejer som jag konstaterat denna semester är:

För det första att folk här nere e så otroligt trevliga! Jag blir chockad varje gång nån säger ett vänligt ord. Eller bara en sån sak att man inte får en utskällning för att man är i vägen med barnvagnen. Här är det t.o.m den påkörde som ursäktar sig om jag dundrat fram utan att se mig för med vagnen.

Den andra grejen är att jag e sååå glad över att jag sålde min älskade Bugaboo vagn innan den här semestern! Den hade annars varit färdig för skroten nu. Så mkt som vi har packat vagnarna är det ju ett mirakel att de öht rullat. Stackars racen och scootern är som två fullastade packåsnor varje dag, för att inte tala om hur smutsiga de är... Racen e så skitig att man knappt ser den e rosa.


Ovido - Quiz & Flashcards