Alla inlägg den 4 juli 2008

Av Jessica - 4 juli 2008 20:17

Å vilken härlig dag vi haft! Efter frukost promenerade vi in till stan. På Coffee house bjöd de alla på världens godaste latte *mmmm*.

Jag handlade ett par flip flop på hm eftersom jag glömt mina hemma. Sen köpte vi picknick till dagens utflykt: FUN CITY.

Shit va kul vi hade! Fun city va perfekt för oss! Det var ett sommarland som bestod av olika delar: vattenland, indianland, cowboyland, äventyrspark, tivoli, djurpark mm. På tivolit visade sig Liam va mkt modigare än jag kunnat tänka mig! Han åkte både Vikinga gungan och Disco jet med mig. Vid närmare eftertanke så tycker jag att det är lite skumt att de tillät en liten 2½ åring åka sånna karuseller... men, men. Liam tyckte iaf att det var superkul. Engla hakade upp sig på en sån där vanlig "bebis" karusell. Hon åkte och åkte! Gubben som körde karusellen var snäll och lät henne åka i princip hur många omgångar som helst. En annan skitrolig grej som sommarlandet hade va rodel banan! Tänk er en snirklig, brant, lång vattenrutchkana fast utan vatten, istället har man som en pulka med hjul. Galet! Man fick åka på egen risk. Jag och Liam åkte, det va skitkul! Fort gick det.

Det har varit mulet idag, men ändå väldigt varmt. Nu e kl.18.30 och solen skiner. Jag sitter på balkongen och njuter. erik försöker natta kidsen som e helt överstimulerade efter dagens alla intryck. Imorrn kommer min mamma, min syrra carro och min brorsa Fredrik. De ska bo i farmors kusins lägenhet.


Ovido - Quiz & Flashcards