Alla inlägg den 2 juli 2008

Av Jessica - 2 juli 2008 19:33

Dagen började med en ljuvlig hotellfrukost. Eller ja, den såg ljuvlig ut. Jag och Erik hann tyvärr inte smaka så mkt på den. Vi fixade mest åt barnen; yoghurt, frukt, mackor, ägg och våfflor och när det var dags för oss själva att hugga in så hade de ätit klart och ville inte alls fortsätta sitta vid borde. De förde ett jäkla liv så vi gjorde bäst i att lämna frukostrestaurangen.

Vi tog bilen till Slottskogen. Gud vilket fint ställe. Jag har aldrig varit där förut. Jag och Liam lekte läääänge i en megastor lekpark. Erik satt i sandlådan med Engla. Han va tvungen att spara på energin inför kvällens höjdtävling.

Vi åt en god lunch på en restaurang precis vid vattnet. Barnen skötte sig perfekt, de satt lugnt och stilla. DET hör inte till vanligheten kan jag säga.

Utflykten avslutades med en glass i solen!


Vi vilade några timmar på hotellrummet innan det var dags för tävlingen, LagSM i friidrott. När Erik var yngre så tävlade han i höjdhopp på elitnivå, men nu kör han mest ett par tävlingar om året på kul. Idag gick det inget vidare, han hoppade bara 1,92cm men kammade iaf hem några poäng till klubben. Vann gjorde Staffan Strand på 2,12cm.

Ovido - Quiz & Flashcards