Alla inlägg den 1 juli 2008

Av Jessica - 1 juli 2008 19:12

Detta är det allra första inlägget i min helt nya blogg :-). Jag har tidigare bloggat aktivt på ett annat ställe, men kände nu att det var dags att förnya sig lite.


Imorse ringde väckarklockan (Engla) som vanligt några minuter efter 5. Idag kändes det rätt ok att gå upp eftersom vi skulle åka till Göteborg och gärna ville komma iväg tidigt. Men allt tar sin tid när man har en trotsig 2½ åring och en viljestark 1-åring som inte vill sammarbeta. Efter att ha packat in i bilen. ätit frukost, plockat undan hemma, tankat och kollat däcken så hann klockan bli 07.45

Jag har haft mardrömmar om bilresan (Minnen från fjällenresan och flygresan till Fuerteventura färskt i minnet) men den gick verkligen SUPERbra! Både Liam och Engla skötte sig jättebra. Jag tackar den som uppfann bärbar DVD spelare. Liam satt som klistrad hela resan framför Shrek 3, Madagaskar, Pingu och Mora träsk.


Väl framme i GTB så visade det sig att Spårvägens friidrottsklubb varit vänliga och bokat ett stort rum åt oss! Nice, vi fick lätt in båda vagnarna +Englas spjälsäng. Vi instalerade oss och gick sen ut för att hitta nåt ställe att äta på. Det va fan inte lätt! I Göteborg verkar de precis som i Sthlm inte va så sugna på att ha gäster med barnvagnar *morr*. Trots att typ alla restauranger vi besökte va nästintill tomma på folk så ville de helst inte ha oss där- skitdåligt! Det slutade med att vi fick sätta oss på Waynes coffee och där åt jag kanske den äckligaste foccacian (stavas det så??) jag någonsin ätit och kommer att äta. Barnen fick dela på en svindlande dyr liten lasagne. Ingen av barnen ville ha den dyra lasagnen så Liam åt upp Eriks foccacia och Engla drack (!) upp min dressing.

På kvällen va det nästintill omöjligt att få kidsen i säng, de va fulla av energi efter en dag i bilen. Det var ett himlans liv i vårt rum och jag tycker synd om våra grannar.

Ovido - Quiz & Flashcards