Direktlänk till inlägg 8 december 2008

Lussebak och annat skoj

Av Jessica - 8 december 2008 09:36

Igår va en kul dag! Som utlovat till Liam så startade vi upp ett  lussebullsbak här hemma. Liam gjorde så fina lussebullar hihi :-) (se bild)När vi degade som mest fick jag ett sms av min käre vän Camilla (bosatt i Kolmården). Hon va uppe på besök och va på väg till vårt centrum och undrade om jag hade tid att ses. Det ville jag ju inte missa. Jag och Liam bakade klart. Men sen hann jag inte låta de stackars lussekatterna få jäsa på plåten, utan de fick åka in direkt i ugnen.... Resultat: små, hårda, vidriga bullar. Dessutom skulle jag haft i en påse saffran till för dom smakade inte mycket. Eller som Mallan sa, jag kanske fick fejksaffran när jag handlade på ica????

Hur som helst så tog jag en snabbfika med Camilla på Espresso house. Alltid lika kul att träffa henne o vi har så mycket att prata om.

På eftermiddagen kände jag att barnen behövde luftas lite så vi tog en date i karuselllekparken med Malin och Avalon.  Men nu till dagens stora fråga: I detta mörka land, varför i h*****e sätter inte kommunen upp belysning i lekparkerna? E det meningen att man ska tro att det är mitt i natten fast klockan bara e 15.30? Barnen får ju treva sig fram i mörkret och nästan sätta livet till för att dom inte ser vart dom sätter fötterna.


Idag ska jag jobba massa! Jag tror mitt sista skolarbete får bli om ADHD! Det är ett ämne som intresserar mig så kul att specialisera sig på det.

Tänk, bara 1½ vecka kvar sen e första terminen i skolan avklarad :-o. Hur gick det till? Två terminer kvar sen e jag i mål. Skönt!


på menyn igår:

Frukost: 1st rågbröd, ½latte.

Lunch: chailatte och chokladbiscotti, vatten

Middag: fullkornspasta med kassler och grönsaker, vatten

Övrigt: 2st lussebullar ( va ju tvungen att provsmaka), några chokladfudge (som vi bakade på kvällen och jag va även tvungen att smaka där), 2 glas pepsi max.

 
 
catta

catta

8 december 2008 16:17

åå tack för de snälla komentarerna..
skickar du lite lussebullar till mig med??+ haahah

pöös

http://www.pluttsan.bloggagratis.se

 
Therese med Anton och Wilmer

Therese med Anton och Wilmer

8 december 2008 17:32

Åh va fin lussekatt Liam gjorde :) Måste också baka med Anton nån gång. Är inte direkt nån bullmamma men vi brukar gjöra pepparkakshus ialla fall;)
Måste bara förtydliga att jag blev 28 år ;) Viktigt nu att det blir rätt nu när man börjar närma sig 30 haha
kram

http://tessan80.bloggagratis.se

 
Sandra

Sandra

8 december 2008 23:22

Vilken fin lussebulle Liam hade gjort!:-)Jag skulle bakat lussekatter med Ollie idag,men ångrade mig så vi tar det imorrn istället;-)Har iaf köpt saffran o jäst,så det är bara att sätta igång imorrn,hehe.
Kram!

http://www.lillapingvin.blogg.se

 
Lisa

Lisa

9 december 2008 08:32

Åh va mysigt med lite lussebak tillsammans! Ska försöka sätta mig och baka lite pepparkakor med Olivia i helgen! Myspys!

http://lisaocholivia.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 9 augusti 2009 23:30

jag skrev här! Kollade besöksstatistiken och nu har denna blogg fler besökare än den nånsin hade när jag skrev aktivt, haha. otroligt. Nästan så man blir lite sugen att blogga här igen ;-)   pöss på er ...

Av Jessica - 20 februari 2009 09:14

Jag har länge funderat på att byta blogg och nu är det gjort :-) den här bloggagratis har många nackdelar enligt mig! Dels så ser man inte IP nummer (har jag inte hittat iaf) man kan inte välja att skippa att synas på google osv, man kan inte låsa bl...

Av Jessica - 18 februari 2009 23:13

Å jag är på hugget ikväll, tredje inklägget :-D Måste bara skriva att sticka i (lös)armar idag, det va verkligen min grej. Inte för att jag va bra på det, min lärare vart t.o.m. rädd för mig för att jag hanterade kanylen vårdslöst, men det va kul. El...

Av Jessica - 18 februari 2009 22:42

Som vanligt ställer jag snällt upp på det jag blir utmanad :-D. Idag är det Klara som utmanar mig.   Regler : Berätta sju personliga sanningar om dig själv Utmana sju personer (eller så många du vill)Skriv ett medelande i de sju personernas bloggar...

Av Jessica - 18 februari 2009 22:35

tills våren e här. Iallafall om man får tro tidningen metro. Enligt dom så kommer våren till stockholmsregionen mellan 20-25 mars. Skåne har det väldigt bra för där blir det tydligen vår redan 15-20 februari (Jag funderar starkt på att flytta dit för...

Ovido - Quiz & Flashcards