Direktlänk till inlägg 28 oktober 2008

Denna dagen

Av Jessica - 28 oktober 2008 22:50

Idag har varit en sån där jobbig dag då man bara velat lägga sig ner på marken, banka med knutna nävar och gråta hysteriskt. Vissa dagar bara e så, inget klaffar eller går rätt.


Jag bävar lite för en redovisning vi ska ha på torsag. Min o Felicias grej om lekterapi. Den känns inte helt 100... + att vår kommunikationslärare ska va med och bedömma hur vi framför allt. Inte kul för han e duktig på att såga folk vid fotknölarna! Jag som aldrig varit nervös för att prata inför folk har helt plötsligt gått o blivit det :-o. Kanske oxå för att jag känner att för mig e den här uppgiften otroligt viktig! Jag ligger på MVG hittills och vill inte sabba det.


På rasten hann jag o Fellan till centrum. jag köpte varsin stjärntröja till Liam och Engla som dom ska ha på syskonfotograferingen på lördag. På köpet till tröjorna så fick jag en tredje. På H&M köpte jag änglavingar och en tyllkjol till Engla att ha på dagismaskeraden nästa vecka. Liam ska va spindelmannen! Vi gick även till Lindex och fyndade lite klänningar för 49,50kr/st till våra små tjejer!


På kvällen tog min mamma en prommis hit och höll mig och barnen sällskap! Det är så kul när man får besök. Erik har fortfarande inte kommit hem från jobbet, de har haft nåt VIP event för SATS.


Imorrn e det omtenta i skolan. Jag har ingen så jag kör hemstudier ist.


Förresten, fan va kallt det börjar bli ute! På mornarna e det frost och man får skrapa rutorna på bilen. Erik säger att han hört att första snön ska komma på lördag. Hoppas inte det är sant, jag hatar snö!!!!


Over and out.

 
 
Christina

Christina

29 oktober 2008 08:38

Hej...
Ja man hoppas kedjehuset blir av...så jobbigt annars!
Allt bra med er?
Tyllkjolen och änglavingar har jag oxå köpt till Letizia. dem blir så söta i den..
Fina kläder du köpt, måste kolla på Lindex,ser ut som du hittade en hel del.Redovisningen kommer säkerligen gå galant!Lycka till!
Kramis

http://leonletizia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sandra

29 oktober 2008 11:52

Fina kläder du har köpt!:-)
Jag har inte kvar min blogg längre,kan berätta varför i nåt mail..Men jag har kvar bloggen på Familjeliv iaf,så titta gärna in i den:-)
Kram!

 
Cissi

Cissi

29 oktober 2008 11:55

Va fina kläder :) Varifrån är stjärntröjorna? (vill ha)

Men du, tänk så här för att inte pressa dig själv för hårt, du har ju ändå hus o barn o ta hand om. Att även om du "bara" får VG så blir du Undersköterska ändå, hihi right?! Det kan ingen ta ifrån dig bara du klarar dina tentor.

KRAM!!

http://cisan.bloggagratis.se

 
Cissi

Cissi

29 oktober 2008 12:06

Du är redan en supermamma iaf :) Alltid fin o ser glad ut osv och det är ju myyyycket viktigare än att få MVG hihi.

http://cisan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kristine

29 oktober 2008 14:14

Skoj med en blogg!
Lekterapi lät intressant. Hoppas redovisningen går bra. Lycka till!

 
Ingen bild

Therese med Anton och Wilmer

29 oktober 2008 20:51

Tror redovisningen kommer gå jätte bra :) Du verkar vara en skärp tjej med båda fötterna på jorden:)
Jag köpte en likadan stjärtröja till Anton fast svart,vit och röd och en matchande body till Wilmer. Är galen i stjärnor.
Kram Therese

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 9 augusti 2009 23:30

jag skrev här! Kollade besöksstatistiken och nu har denna blogg fler besökare än den nånsin hade när jag skrev aktivt, haha. otroligt. Nästan så man blir lite sugen att blogga här igen ;-)   pöss på er ...

Av Jessica - 20 februari 2009 09:14

Jag har länge funderat på att byta blogg och nu är det gjort :-) den här bloggagratis har många nackdelar enligt mig! Dels så ser man inte IP nummer (har jag inte hittat iaf) man kan inte välja att skippa att synas på google osv, man kan inte låsa bl...

Av Jessica - 18 februari 2009 23:13

Å jag är på hugget ikväll, tredje inklägget :-D Måste bara skriva att sticka i (lös)armar idag, det va verkligen min grej. Inte för att jag va bra på det, min lärare vart t.o.m. rädd för mig för att jag hanterade kanylen vårdslöst, men det va kul. El...

Av Jessica - 18 februari 2009 22:42

Som vanligt ställer jag snällt upp på det jag blir utmanad :-D. Idag är det Klara som utmanar mig.   Regler : Berätta sju personliga sanningar om dig själv Utmana sju personer (eller så många du vill)Skriv ett medelande i de sju personernas bloggar...

Av Jessica - 18 februari 2009 22:35

tills våren e här. Iallafall om man får tro tidningen metro. Enligt dom så kommer våren till stockholmsregionen mellan 20-25 mars. Skåne har det väldigt bra för där blir det tydligen vår redan 15-20 februari (Jag funderar starkt på att flytta dit för...

Ovido - Quiz & Flashcards