Alla inlägg den 10 februari 2009

Av Jessica - 10 februari 2009 18:24

Att vara hemma med sjuk Engla är som rena rama semestern! Hon är otroligt lättsam och kravlös när man har henne själv. E man med båda barnen samtidigt så livar dom upp varandra, men att ha ett barn i taget är ju plättlätt :-) (hehe, konstigt att jag inte tyckte det på tiden då jag bara hade ett barn...)

Hursom helst, vi har haft det så mysigt! På förmiddagen bakade vi mandel biscotti. Efter lunch la vi oss. Jag sov med Engla en timma och sen fortsatte hon sova ytterligare två :-o  (Får se när hon somnar ikväll....) Det va så lyxigt att ha hela huset för sig själv så jag behagade inte väcka henne! Jag la mig i soffan med en kopp te och läste amelia. Så lugnt så.

Efter den lilla tuppluren så frågade jag Engla om vi skulle på promenad och det ville hon. Engla gillar att åka vagn och sitter blickstilla hela tiden och pladdrar på om allt vi ser. Jag försökte powerwalka (för att förbränna en sisådär 10st biscotti som jag käkat, whoops) men det va ju inte lätt. Motionsslingan va som en isbana och bitvis fick jag hänga mig i buskarna och liksom släpa upp vagnen med både mitt och Englas liv som insats.

Erik hämtade Liam efter dagis och dom åkte och köpte thaimat, mums! Så nu är jag proppmätt!

Imorrn e det Eriks tur att ha semster med Engla. Dom två ska ta med sig fika ner till Uddbygård och titta på alla djuren.

Ovido - Quiz & Flashcards