Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Jessica - 7 februari 2009 22:08

hej alla glada.

E hemma hos lillasyster nu. Dricker lite vin, snaskar chips och godis. Supertrevligt!!!!!

Vi gluttade lite på melodifestivalen och jag tycker lätt att rätt låt gick vidare. Inte för att nån va så där wow bra....  Och Caroline af Ugglas... vad säger man? INTE min musiksmak!

Fick rapport från Erik för ett tag sen, båda kidsen sover och Engla hade ingen feber. Hoppas natten går bra. Man kan ju inte slappna av helt när man har en sjukling hemma, men gör så gott jag kan och passar på att njuta av ledigheten.


kram och ha en bra kväll på er

Av Jessica - 7 februari 2009 14:45

Nu har kopporna blossat upp ordentligt på Engla och hon har det lite jobbigt både med klåda och feber. Hon e så mammig och vill va hos mig hela tiden. Känns lite jobbigt att lämna bort henne ikväll :-/. Men jag har packat ner både alvedon, kylbalsam och potatismjöl i väskan som hon kan ha hos farmor och farfar. Och det e så  bra att dom bor bara 1 min från oss så ivärsta fall får vi åka hem tidigare och hämta henne.


Sitter här med färg i håret nu. Chokladbrun. Det här blir nog sista gången mörkt för den här omgången, sen i slutet på månaden ska jag boka tid till frissan för att börja ljusa upp det igen :-P. Hehe, jobbig jag e!

Ovido - Quiz & Flashcards